trans
euro
Транспортни превози в Европа
Slider

EUROTRANS - международни превози

Това, което за нас са просто изминати кимометри, за нашите клиенти са транспортни услуги без конкуренция, защото гарантираме :

100%

Надежност

100%

В срок

100%

Сигурност

Защо да изберете нашите транспортни услуги?

Транспортът на стоки е важна част от всеки бизнес, независимо дали става въпрос за превоз на кратки или дълги разстояния. И тъй като в Европа има хиляди транспортни компании, може да е трудно да изберете подходящата транспортна фирма за Вашите логистични нужди.
Как ОЙРОТРАНС се различава от другите транспортни компании? Просто нашите услуги за товарни превози са най-добрите в региона на Западна Европа поради факта, че сме ефективни и надеждни. Благодарение на нашия добре обучен персонал, притежаващ непоколебима работна етика и споделящ ценностите на нашата компания,  ние запазваме репутацията си.  

Когато изберете нас, вие избирате фирма, която е бърза, надеждна и професионална, която се грижи за всеки клиент и ние сме горди, че Ви помагаме да получите Вашите стоки навсякъде, където трябва да стигнат. Разбираме какво е важно за Вас и знаем най-добрият начин да го постигнете. Така че не губете ценното си време чрез пресяване през всички транспортни и логистични компании и се обадете на нас!

Нашите цели

Наша цел е да предоставяме на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване. За тях това означава, че отговаряме на техните транспортни предизвикателства по възможно най-ефикасен и ефективен начин. За тази цел ние използваме най-добрата налична технология, GPS навигационни ситеми, разполагаме със специално разработен за нас и нашите изисквания TMS софтуер.
Нашите шофьори имат възможно най-доброто образование и се грижим за тяхното непрекъснато самоусъвършенстване. Наша цел е да избираме най-добрите хора за всяка задача на всяко ниво от организацията на работа.
Ние непрекъснато инвестираме в поддържането на  оборудването и превозните средства в най-добро състояние, не само защото трябва, а защото знаем, че постоянният ни ангажимент към качеството го изисква.
Наша цел е клиентите ни знаят, че могат да разчитат на нас.

Международни превози в Европа

Международни превози в Европа

Всички транспортни услуги, които извършваме покриват цялата територия на Европейския съюз. Ние предоставяме коректно отношение, високо качество на транспортиране, както и цени съобразени с възможностите на всеки клиент.